Portofoliu EDU

FORMARE

Pentru a progresa ai nevoie de noi instrumente sau abilități.  Pentru a da putere viziunii tale alături de alți oameni ai nevoie să fii un bun lider, un povestitor, să poți transmite clar misiunea, să cultivi comunicarea asertivă și să ai inteligență emoțională. Noi te putem îndruma să le stăpânești pe toate.

EXPLOREAZĂ

COACHING

Cheia dezvoltării stă în întrebările potrivite, puse la momentul potrivit. Un coach este cel care ghidează un astfel de proces astfel ca tu să iei deciziile cele mai potrivite pentru tine, pentru cauza sau echipa ta, ori in contextul dat. . Noi îți punem la dispoziție un serviciu de coaching specializat atât pentru tine, cât și pentru echipă.

EXPLOREAZĂ

PARTENERIAT EDUCAțIONAL

Ne dorim să ajutăm România să crească. Așa că ne-am propus să dezvoltăm cât mai multe programe educaționale care să aibă impact pe termen lung. Scrie-ne și poate devenim parteneri în inițiativă pentru o educație mai bună în România.

1.       Includ lucrul cu educatori, formatori sau profesori din diferite sisteme

2.       Pot fi scalate la nivel național pentru tineri și educatori

3.       Îmbină expertiza inițiatorului și cea Ascendis pentru un program performant și inovator

1.       Formare, consiliere și coaching

2.       Teambuilding și organizare de evenimente

3.       Dezvoltare personală și organizațională

Câteva dintre subiectele abordate sunt: comunicare asertivă, inteligență emoțională, mindfulness, creativitate și inovație, leadership, optimizarea proceselor, storytelling, project management, design thinking, responsabilizare, etică, etc.

Aruncă o privire peste cursurile noastre și scrie-ne dacă ai întrebări sau vrei să ne cunoaștem.

PRIMUL PAS

SCRIE-NE

Faci parte dintr-o echipă de minimum opt persoane și simți că aveți nevoie de ajutor, în dezvoltarea personală sau organizațională? Scrie-ne aici și noi îți răspundem în 24 h.
Implică-te