Susține un profesor - 200 €

Alege să susții un profesor care își dorește să-și dezvolte inteligența emoțională și să transforme climatul de la clasă într-unul bazat pe siguranță psihologică.

Siguranța psihologică este cea care îi ajută pe elevi să experimenteze, să aibă curaj să iasă în față și să spună ce gândesc, să accepte feedback și să învețe din greșeli.

Pachetul de sponsorizare curpinde evaluarea a 25 de dimensiuni ale inteligenței emoționale prin instrumentul validat internațional BlueEQ, un raport bazat pe acțiuni viitoare, o sesiune de consiliere individuală și multiple resurse de studiu si dezvoltare ulterioară.

Poți susține personal un profesor printr-o donație în contul Asociației Ascendis, IBAN: RO59 RZBR 0000 0600 1975 5612, deschis la Raifeissen Bank., cu mențiunea ”susțin un profesor”.

Poți susține un profesor prin sponsorizare. În baza datelor completate în formular vei primi în cel mai scurt timp contractul semnat de sponsorizare pentru compania ta. Îl așteptăm semnat și scanat. Pentru plată contul Asociației Ascendis este RO59 RZBR 0000 0600 1975 5612, deschis la Raifeissen Bank. Adaugați mențiunea ”susțin X profesori” (in functie de numarul de pachete de consiliere vocatională pe care doriți sa îl acoperiți).

Formular Cere contract

În baza datelor completate în formular vei primi în cel mai scurt timp contractul semnat. Îl așteptăm semnat și scanat. Între timp, datele pentru transferul bancar sunt: Asociația Ascendis, IBAN: RO59 RZBR 0000 0600 1975 5612.