Cursuri de leadership, pentru ONG-uri

Un bun lider este cel care are viziune, dar și abilitatea de a o împartăși celorlalți, de a-i mobiliza și determina să adere la ea. Aceasta este definiția simplă și general acceptată a unui lider. În realitate, este nevoie chiar de mai mult decât atât. Oamenii cu care lucram sunt diferiți, iar situațiile din viața profesională pot fi uneori extrem de complexe. Așadar, pentru a fi buni lideri trebuie să știm să ne adaptam permanent stilul de conducere oamenilor cu care lucrăm și situațiilor cu care ne confruntam.

CINE POATE BENEFICIA: Organizații neguvernamentale din Romania.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Noi asiguram cursul gratuit, susținut de oameni cu experiență de peste 10 ani în poziții de management și training. Voi asigurați transportul și cazarea trainerului. Sunt așteptate să se înschie echipe din ONG-uri, formate din 8-12 persoane.

VERIFICAȚI ELIGIBILITATEA!

Trimiteti un email la adresa office@ascendis.ro și scrieti-ne de ce doriți să organizați un astfel de curs pentru echipa voastră. Ne rezervam dreptul să alegem ONG-urile care vor beneficia de sesiunile de formare.

PRIMUL PAS

SCRIE-NE

Faci parte dintr-o echipă de minimum opt persoane și simți că aveți nevoie de ajutor, în dezvoltarea personală sau organizațională? Scrie-ne aici și noi îți răspundem în 24 h.
Implică-te