Suntem

Noi suntem Asociația Ascendis, susținută de compania Ascendis Consulting.

Credem că fiecare om are un potențial enorm pe care și-l poate descoperi prin învățare continuă.

Echipa noastră de 120 de oameni a pornit la drum în 2018 cu acest gând în minte.

Ne-am dorit să contribuim la dezvoltarea educației în România, să sprijinim ONG-uri, să stimulăm creativitatea comunităților care își doresc să se dezvolte.

Facem

Organizăm programe de dezvoltare pentru tine, cel care lucrează într-un ONG, o școală, grădiniță, conduce o echipă sau o instituție.

Putem să vorbim despre educație, coaching, leaderhip, inteligență emoțională, comunicare etc.

Cursurile noastre sunt încărcate cu povești personale, exerciții și activități care te vor provoca și îți vor trezi noi întrebări. De aceea funcționează perfect atât pentru adulți cât și pentru tineri.

Pentru că

Vrem să-ți oferim noi perspective din care să-ți privești profesia și pe tine. Să-ți reamintim de pasiune, creativitate și de plăcerea de a învăța constant lucruri noi.

Scopul nostru este să aducem împreună companiile, ONG-urile și mediul academic și să ne unim pentru a crea programe inovatoare de educație.

Credem în

Activarea potențialului creativ

Credem în oamenii curioși. În cei care își pun întrebări despre echipa lor, despre profesie și despre ei. În toți cei care caută în fiecare zi soluții la provocările din comunitate, și nu se opresc aici, le și aplică.

Curiozitatea și creativitatea sunt două laturi care se dezvoltă prin învățare continuă. Iar noi de asta suntem aici. Să creăm programe prin care să activăm potențialul creativ al oamenilor din organizații. Pentru că mizăm pe oameni pregătiți care să dea putere propriilor acțiuni și încredere comunității.


Implicarea în comunitate

Comunitatea este formată din tine, colegi, vecini, familie. Iar cu toții știm că o singură persoană nu poate schimba o comunitate, dar o comunitate poate schimba o persoană.

De aceea ne dorim să creăm parteneriate cu ONG-uri, companii și business-uri care cred în procesele de învățare, în dezvoltarea personală și profesională.


Oameni înainte de funcții

Înainte de orice funcție suntem oameni. Părinți, copii, prieteni. Credem că respectul pe care îl avem față de noi și față de comunitate este cel mai important. Respectul este prima etapă dintr-un proces lung care ne ajută să aflăm care este potențialul nostru, cine suntem și cum putem să avem un impact pozitiv în grupul din care facem parte. Fie el cât de mic. Ne place să spunem că în Asociația Ascendis valorificăm idei și nu funcții.

PRIMUL PAS

SCRIE-NE

Faci parte dintr-o echipă de minimum opt persoane și simți că aveți nevoie de ajutor, în dezvoltarea personală sau organizațională? Scrie-ne aici și noi îți răspundem în 24 h.
Implică-te